Nu söker vi en medarbetare till vårt Underhållsteam!

 

 

Är du en serviceinriktad person med genuint tekniskt intresse?
Då kommer du att trivas hos oss!

 

Vi söker

Dig med någon form av teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av industriunderhåll, gärna från träindustri. Det är meriterande om du har erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning.

Du är en ansvarsfull och självgående person. Du är engagerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är även villig att lära dig nya saker, har en positiv inställning till arbete.

 

Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av felsökning samt förebyggande underhåll av vår maskinpark. Maskinparken består av tillverknings- och förpackningsmaskiner för tillverkning av planmöbler. Som stöd i ditt arbete kommer du att använda vårt underhållssystem MaintMaster.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid, förlagd till 2-skift.

 

Om oss

Gyllensvaans Möbler AB, beläget utanför Falköping, är ett familjeföretag verksamt inom träindustrin. Vårt motto är att, med modern teknologi och högt ställda miljökrav, tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till ett för våra kunder lågt pris. På Gyllensvaans Möbler prioriterar vi vår personals trivsel och hälsa. Fokus ligger på att alla anställda ska få möjlighet att utveckla sig själva och sin kompetens. 

 

Ansökan
Maila ditt CV och personligt brev till
hullert@gyllensvaan.se märkt ”Uhmek”,

senast 2019-09-15.

 

För mer information kontakta Underhållschef Per-Arne Hüllert på tel. 0515-86405

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

 


Tillbaka till förstasidan